Over ons

De vacaturewebsite die werkt! 

Banenonline over….

Met banenonline.com kiest u voor een betrouwbare en flexibele partner in de zoektocht naar geschikt personeel. Banenonline.com is een onafhankelijke vacaturesite als onderdeel van AM Adviseurs en werd gelanceerd als een adviesbureau in recruteringscommunicatie en online publicatiepartner voor vacatures.

Wij zorgen voor een optimale verspreiding van uw openstaande vacatures via banenonline.com. Maar ook via andere diverse banensites en social media. Daarnaast behoort binnenkort video recruitment ook tot de mogelijkheden. Onze mogelijkheden? Een verhoging van de instroom van gekwalificeerde kandidaten en u als werkgever positief onder de aandacht brengen. Hierdoor boekt u sneller resultaat in het vinden van geschikt personeel.

Vanwege onze ruime kennis op de recruiteringsmarkt kunnen we zelf ook een aardige cv voorleggen. AM Adviseurs werd opgestart door Human Resource collega’s die samen over vele jaren ervaring beschikken in communicatie en recruitering. Wij weten precies wat gewenst en noodzakelijk is om de instroom van sollicitaties voor uw vacature te vergroten.

error: Content is protected !!