Werkgevers

Met banenonline.com kiest u voor een betrouwbare partner in de zoektocht naar geschikte kandidaten. Dankzij onze ruime ervaring beschikken wij over zeer grote kennis van de markt. Hierdoor realiseren wij een optimaal resultaat tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

Onze werkwijze; via ons kanaal kunt u uw vacature uit laten zetten. Naast vaste adverteerders zijn wij altijd op zoek naar nieuwe potentiƫle klanten die ook via banenonline.com willen werven op zoek naar geschikt personeel. Hiervoor kan een recruiteringsmedewerker telefonisch contact met u opnemen. Betreft het hier een doorplaatsing dan kan de vacaturetekst identiek zijn aan vacatures uit andere media. Voor nieuwe publicaties kunt u op deze pagina zelf uw vacaturetekst en logo uploaden en naar ons toezenden. Geef ook aan of u uw vacature op onze homepage extra uitgelicht wilt hebben.

Wij zullen u aansluitend een concept-vacature toezenden en een voorstel meezenden. Wilt u inhoudelijk nog een aanpassing of de lay-out in een andere opzet, een bepaalde opnameperiode, dit alles behoort tot de mogelijkheden. Indien u akkoord gaat met ons voorstel zullen wij overgaan tot het publiceren van uw vacature onder de voorwaarden zoals die per e-mail zijn overeengekomen.

Is uw vacature vervuld dan geeft u dit aan ons door. Zodat wij een scherp en actueel aanbod van vacatures voor al onze klanten kunnen garanderen

    Uitgelichte vacature op homepagina

    error: Content is protected !!